Mopolauta

Elasto Mania board
It is currently 17 Aug 2017, 18:24

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 173 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15 Mar 2003, 17:04 
Offline
Le pilote

Joined: 19 May 2002, 23:21
Posts: 229
Location: France
Well it's good news actually :)
btw, bill gates is not a code genius... at all.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 15 Mar 2003, 23:45 
Offline
Flood to teh MAX
User avatar

Joined: 20 May 2002, 21:40
Posts: 4009
Location: Ramarama, Auckland, New Zealand
yea even i got xp cracked, ok ok the corporate edition but whos checking

_________________
[10:51:18] <skint0r> i could SACh see KyJelly working at ICA ;D
[10:51:37] <skint0r> "vad kostar denna?" "wtf ch0b0"
Thursday, March 2nd 2005, 0942 i was 3333 [4.43% of total / 3.25 posts per day]


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 17 Mar 2003, 18:54 
Offline
Cheatless
User avatar

Joined: 19 May 2002, 17:05
Posts: 4240
maybe i'll do some external editor with some possibilities like to do some rounded objects and so on...
that would be quite easy, only some levelmaking kuskis would not like it i think

..it's much easier and comfortable than editing internal one

and today i'll take a look for a few minutes at window mode
maybe i'll do it fast, maybe never :roll:

_________________
[carebox]


Top
 Profile  
 
 Post subject: 1 puter batteling
PostPosted: 18 Mar 2003, 05:19 
Offline
Kuski

Joined: 23 May 2002, 01:10
Posts: 179
Location: DK, 7200 Grindsted
I need a easyer way to battle on 1 computer... it sux that you have to go to the "options" menu to change player... but how... :?: :idea: :arrow: move the "options" menu, auto change player or type your name after you got a score... I dont know... maybe someone got a better idea?

_________________
ROTORSNAKE 2 - Is out Now: viewtopic.php?f=6&t=8800

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 18 Mar 2003, 11:22 
Offline
Le pilote

Joined: 19 May 2002, 23:21
Posts: 229
Location: France
Toaster, run 2 instances of elastomania and just alt-tab when you change the player.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Problemos
PostPosted: 20 Mar 2003, 03:35 
Offline
Kuski

Joined: 23 May 2002, 01:10
Posts: 179
Location: DK, 7200 Grindsted
I Have some problems... I'm Trying to import the OLP levels to internal (using resedit) The problem is that the levels inside the res file is named A01.leb, A02.leb ... A42.leb (EDIT: Thats not 100% right, some of the wierd names are totaly mixed up with the AXX.leb files :( )and the rest of the levels have some wierd names (Kermit.leb, UJCSAB.LEB, UJTAG.LEB)... I Know the tag level is named UJTAG.leb but most of the lebnames dosn't make sense...

_________________
ROTORSNAKE 2 - Is out Now: viewtopic.php?f=6&t=8800

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 20 Mar 2003, 06:27 
Offline
Le pilote

Joined: 19 May 2002, 23:21
Posts: 229
Location: France
Axx = across levs. Compare the across and elma WR lists on moposite to get the order. Well i can extract the list from the exe with a regexp, i'll post it here.
/edit:
Here:
a01.leb, a02.leb, a03.leb, a04.leb, a05.leb, a06.leb, a07.leb, ujtag.leb, a08.leb, a09.leb, ujgrav.leb, a10.leb, a11.leb, a12.leb, a13.leb, a14.leb, a15.leb, a16.leb, a17.leb, ujupdown.leb, a18.leb, a19.leb, a20.leb, a21.leb, a22.leb, a23.leb, a24.leb, a25.leb, a26.leb, ujkomb.leb, a27.leb, ujtolcs.leb, a28.leb, ujzuhan.leb, a29.leb, a30.leb, a31.leb, a32.leb, ujvissza.leb, a33.leb, a34.leb, a35.leb, a36.leb, a37.leb, ujcsab.leb, Mate.leb, a38.leb, ujdownhi.leb, ujcsomo.leb, a39.leb, a40.leb, a41.leb, ujhook.leb, a42.leb, visit.leb,


Top
 Profile  
 
 Post subject: OLP DONE
PostPosted: 21 Mar 2003, 01:52 
Offline
Kuski

Joined: 23 May 2002, 01:10
Posts: 179
Location: DK, 7200 Grindsted
Thanx Hiberantus !
Phewww.. I'm now done... All the olp levels (+3 new demos and added "OLP VERSION" text to the title screen) is imported to the internals. It's really nize to see all the olp levels listed with the real names. 8)

I hope BarTek or somone will publish new levelpacks this way :lol: It's Just so damm nize

_________________
ROTORSNAKE 2 - Is out Now: viewtopic.php?f=6&t=8800

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 22 Mar 2003, 01:16 
Offline
Kuski

Joined: 23 May 2002, 01:10
Posts: 179
Location: DK, 7200 Grindsted
I have a problem... Somtimes the OLP install, makes a "internal error" when finishing the level, and I don't know way :?

_________________
ROTORSNAKE 2 - Is out Now: viewtopic.php?f=6&t=8800

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 22 Mar 2003, 10:09 
Offline
Le pilote

Joined: 19 May 2002, 23:21
Posts: 229
Location: France
Toaster: Please use message.inf to give me the full error message. Otherwise i can't help you.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 23 Mar 2003, 16:16 
Offline
Kuski
User avatar

Joined: 27 Aug 2002, 22:59
Posts: 2636
Location: Elmaville, UK
Make sure the levs arent read-only (right click the lev files etc)

_________________
I dream of a world where chickens can cross the road without their motives being questioned.
Image
Hi! I'm a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 30 Mar 2003, 20:27 
Offline
Kuski

Joined: 12 Nov 2002, 19:43
Posts: 1472
Location: INTERNET
Just a tiny suggestion for a small (pointless) feature.
Maybe there could be a randomize function also for levels. When you click the randomize button, you start playing a random level. When you die/finish it automatically starts a new random level.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 31 Mar 2003, 14:34 
Offline
Donator duck

Joined: 20 May 2002, 13:59
Posts: 390
Location: Budapest, Hungary
MagnusB very good idea!

_________________
the weed fan club


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 31 Mar 2003, 14:51 
Offline
Moporator
User avatar

Joined: 21 May 2002, 08:05
Posts: 5333
Location: Oslo, Norway
MagnusB wrote:
When you die/finish it automatically starts a new random level.


Automatically? Kind of a bitch if you get a new best time...

_________________
Was it cast for the mass who burn and toil?
Or for the vultures who thirst for blood and oil?
Rules | FAQ


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 31 Mar 2003, 15:43 
Offline
Kuski

Joined: 12 Nov 2002, 19:43
Posts: 1472
Location: INTERNET
If you do you can save the rec of course. Maybe there could be a 'Do you want to save the rec? Yes/No' thing when you finish the run...


Top
 Profile  
 
 Post subject: minor fix or is it minor
PostPosted: 12 Apr 2003, 08:23 
Offline
Kuski

Joined: 19 May 2002, 19:13
Posts: 821
I don't know which topic I should have added this ,but I wanna mention couple little fixes that hibernatus could do to make the hoyling more comfortable.

1) alternative ESC button. That should also work on replays,not only when you are playing.

2) side-effects of pressing "alovolt" in the menu. If you play a level where you need alovolt(Q) right in the begin,it's irritating if you happen to press it before pressing enter. It starts a replay. (jumps 2 down) 2b) If alternative brake button(W) is pressed in that menu,it jumps to "best times". Maybe it's different for every button,but if the "jump to first letter" thing could be disabled in that menu right before you play. (Level menu),it would be solved.

I use 1.11h ,but Im pretty sure i had the problem on 1.2beta when I used it,i would have noticed and be using that :)


Top
 Profile  
 
 Post subject: RedEdit
PostPosted: 20 Apr 2003, 04:26 
Offline
Kuski

Joined: 18 Apr 2003, 04:46
Posts: 7
I want to download ResEdit.exe but none of the links seems to be working. Would apreciate some info. thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 20 Apr 2003, 08:05 
Offline
Kuski

Joined: 2 Apr 2003, 08:21
Posts: 866
Location: Estonia
where can I download 1,2beta.
Never mind,I already downloaded it


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 23 Apr 2003, 17:17 
Offline
Beginner kuski

Joined: 23 Apr 2003, 17:12
Posts: 2
I can't download the resedit.exe eighter. None of the links in this forum are working :cry:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 24 Apr 2003, 10:03 
Offline
Donator duck

Joined: 19 May 2002, 18:43
Posts: 301
Location: Denmark
GuyB wrote:
I for one would love a program to fix the state.dat. Mine is filled with old times made by Rigger, since we merged our state.dat files often in the past.. Both to compare and because we played on eachothers computers, so we had to merge if we broke a rec on the other persons computer

GuyB[rdk]



this belongs here, so I thought I´d might as well post it here ..


gubbi[rdk]

_________________
Danish elma and across-site. Home of the OLDSCHOOL contest AND Hibernatus´ old ACROSSLEVELS


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 24 Apr 2003, 12:48 
Offline
Kuski

Joined: 2 Apr 2003, 08:21
Posts: 866
Location: Estonia
kroffer wrote:
I can't download the resedit.exe eighter. None of the links in this forum are working :cry:

some links still work,I downloaded 1,2beta from somewhere in this topic


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 24 Apr 2003, 14:13 
Offline
Kuski

Joined: 12 Jan 2003, 19:27
Posts: 26
Location: Puchenau, Austria
You con download all that from http://www.elastomania.de.vu/ The 1.2 Patch is in Patches the ResEdit and Lev2Lev is in Stuff...

-Elastomania.de.vu the best Comunity for all German speaking Elma Fans

_________________
http://www.mc-vibi.de.vu/


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 10 Jun 2003, 18:29 
Offline
Kuski
User avatar

Joined: 15 Nov 2002, 21:10
Posts: 1845
Location: Netherlands TotalTime: 54:54:54
Maybe someone allready said this, but I didn't read all posts of this topic.

I would like a feature to save rec.'s of previous rides, not only of the last one. Sometimes I drive a level and do something (a new style to me, or whatever) but I die. Than I press "play again" but I can't drive the same style/thing as the drive before. I can't remember what I did, but I didn't make a rec....
So I want a feature what saves recs in a temporary file, so I can watch or save this recs later. After one or two rides, the feature can overwrite the recs, so it wouldn't take to much space on your disk.

Second feature I want, this isn't possible other people want this before, is an option to organize recs in different folders (sub-folders of the "rec"-folder) and the option to browse and watch them.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 29 Jun 2003, 21:56 
Offline
first 39tt
User avatar

Joined: 19 May 2002, 15:16
Posts: 3742
Location: Finland
Have someone already said this?

A really really handy feature would be that whenever you pass a level,
the game would automatically save "temp.rec" to your replay folder.
It would stay there as long as you finish another level, which would naturally overwrite the temp.rec. That way, you would never have to worry about forgetting save replay.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 7 Jul 2003, 10:36 
Offline
Kuski
User avatar

Joined: 15 Nov 2002, 21:10
Posts: 1845
Location: Netherlands TotalTime: 54:54:54
Even if you don't finish a level, I would like a "temp.rec" cuz, sometimes you do a style you think it's is easy cuz it's your first run on that lev, then you try again but you can't make it, but you forgot what you precisely did the first run...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 7 Jul 2003, 16:41 
Offline
first 39tt
User avatar

Joined: 19 May 2002, 15:16
Posts: 3742
Location: Finland
yea i know it would be nice, but then the idea would be no use, because when you forgot to save replay, you play again most likely the level... and when you do, it would save another temp.rec like you said, overwriting the earlier best time replay. :wink:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 9 Jul 2003, 16:27 
Offline
Kuski

Joined: 13 Nov 2002, 17:28
Posts: 17
Location: Delft, the Netherlands
So the idea was to save if and overwrite it after a few other drives

_________________
Imagewatching musicvideo's while sitting on the couch drinking beer is way cool!!!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 1 Apr 2004, 18:04 
Offline
Kuski

Joined: 9 Apr 2003, 17:08
Posts: 1173
Location: Israel
another idea, dunno if said before :

possibility to drive a live run with merged replay.
you could know when you have to drive faster, when you did something wrong (even by miliseconds), and you'll have a competition too :P

what are you sayin?

_________________
TT: 43:03.93 | AVG: 47:03.65 | Image | Team Site [TR] || TR Forum | 1 Pro, 27 Good, 26 OK


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 1 Apr 2004, 19:18 
Offline
Moporator
User avatar

Joined: 21 May 2002, 08:05
Posts: 5333
Location: Oslo, Norway
WkE wrote:
another idea, dunno if said before :

possibility to drive a live run with merged replay.
you could know when you have to drive faster, when you did something wrong (even by miliseconds), and you'll have a competition too :P

what are you sayin?

Oh man...this is what has been said by others perhaps the most... Ghost rider?

And some people are for it, but many many are against it.

_________________
Was it cast for the mass who burn and toil?
Or for the vultures who thirst for blood and oil?
Rules | FAQ


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 1 Apr 2004, 19:34 
Offline
Kuski

Joined: 9 Apr 2003, 17:08
Posts: 1173
Location: Israel
not ghost rider! like driving with replay behind you... like merged replays - but live (one driver is you, the other one is the replay)
or maybe thats what you mean when you say "ghost rider"? :?

anyway, if many ppl said it, so maybe it IS needed :roll:
(and don't forget that for every successful idea there are many ppl against it)

_________________
TT: 43:03.93 | AVG: 47:03.65 | Image | Team Site [TR] || TR Forum | 1 Pro, 27 Good, 26 OK


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 1 Apr 2004, 19:36 
Offline
Donator duck

Joined: 3 Apr 2003, 17:53
Posts: 10039
well, look if you can configure that only your usernames replays can be used for that stuff, then it might be cool. But then you get those anti-username-replay-shit-tool and ruins the whole idea with cheat-options.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2 Apr 2004, 15:02 
Offline
Kuski
User avatar

Joined: 23 May 2002, 13:59
Posts: 6294
Location: In a northern danish city beating YOUR record.
WkE, it is ghost rider ;)

With ghost rider it would be easier to copy replays, than it already is with VCR controlled replays.

and tijious, you could just make new player with that username and play it then..

_________________
Kopasite ^ 39 level packs and 1193 levels for your höyling pleasure
LaMe world of Kopa ^ Team LaMe
Elma Online ^ Moposite Records ^ Upload


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2 Apr 2004, 16:23 
Offline
Donator duck

Joined: 3 Apr 2003, 17:53
Posts: 10039
But you can' t drive your times to the old TT-player, so only practise is good for it, :?
Anyways i don' t like the idea. -anymore.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2 Apr 2004, 17:31 
Offline
Kuski
User avatar

Joined: 27 Aug 2002, 22:59
Posts: 2636
Location: Elmaville, UK
I still like the idea, it would help so much...

_________________
I dream of a world where chickens can cross the road without their motives being questioned.
Image
Hi! I'm a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 30 May 2004, 22:33 
Offline
Kuski
User avatar

Joined: 26 Dec 2003, 20:53
Posts: 2200
Location: irc://irc.ircnet.org/ranks
A full map of the levs option in the level menu.
pro: easier find better styles and get over look on levels
con: removes the meaning of hidden secret areas

_________________
No regrets Image
Are you LOST?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 30 May 2004, 22:53 
Offline
Moporator
User avatar

Joined: 21 May 2002, 08:05
Posts: 5333
Location: Oslo, Norway
Juski wrote:
A full map of the levs option in the level menu.
pro: easier find better styles and get over look on levels
con: removes the meaning of hidden secret areas

Easily do the same with the zoom function of 1.2

_________________
Was it cast for the mass who burn and toil?
Or for the vultures who thirst for blood and oil?
Rules | FAQ


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 3 Nov 2004, 12:00 
Offline
Kuski

Joined: 21 Oct 2004, 14:07
Posts: 193
Location: Norway
I wouldn't want to ruin the point of secret areas.
I'm sticking with the official :D.

_________________
Hello world.
<img src="http://www.darkwars.org/index.php?a=click&id=71790" width="0" height="0">


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 3 Nov 2004, 17:20 
Offline
Kuski
User avatar

Joined: 26 Dec 2003, 20:53
Posts: 2200
Location: irc://irc.ircnet.org/ranks
well you dont have to use the zoom if u use 1.2, i dont.

_________________
No regrets Image
Are you LOST?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2 Apr 2005, 02:35 
Offline
Kuski

Joined: 3 Jan 2005, 21:59
Posts: 667
Location: Nikitrail
ehm 1.11hb for me

_________________
TT ~ 50:42


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 10 Feb 2006, 10:04 
Offline
Cheatless
User avatar

Joined: 19 May 2002, 17:05
Posts: 4240
i've heard there is going to be some new unofficial patch...
I can't wait :twisted:

_________________
[carebox]


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 10 Feb 2006, 19:00 
Offline
Kuski
User avatar

Joined: 26 Dec 2003, 20:53
Posts: 2200
Location: irc://irc.ircnet.org/ranks
i wander is it teh replay name patch or is it something else o7

_________________
No regrets Image
Are you LOST?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 11 Feb 2006, 13:46 
Offline
Kuski
User avatar

Joined: 16 Jan 2004, 19:44
Posts: 431
who is goin to make it? :?

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 13 Feb 2006, 18:20 
Offline
Cheatless
User avatar

Joined: 19 May 2002, 17:05
Posts: 4240
max no time to test teh max patch

_________________
[carebox]


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 13 Feb 2006, 20:05 
Offline
Kuski
User avatar

Joined: 2 Jan 2003, 03:24
Posts: 32
Location: Czech republic
Then ez release sum beta version :)

_________________
Image
http://homer.kbx.cz/cart


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 13 Feb 2006, 20:17 
Offline
first 39tt
User avatar

Joined: 19 May 2002, 15:16
Posts: 3742
Location: Finland
I dont see a patch, it's all fraud!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 14 Feb 2006, 09:50 
Offline
Cheatless
User avatar

Joined: 19 May 2002, 17:05
Posts: 4240
blah, i'll try to get it to work later today..
i need someone with two comps to test it for me:S i think kd had(?)
i should have had two comps already, i actually do but can't get wireless on one of them to work..

_________________
[carebox]


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 14 Feb 2006, 14:57 
Offline
Donator duck

Joined: 3 Apr 2003, 17:53
Posts: 10039
milagros wrote:
blah, i'll try to get it to work later today..
i need someone with two comps to test it for me:S i think kd had(?)
i should have had two comps already, i actually do but can't get wireless on one of them to work..

Do you mean two comps next to each other?
I have two comps, but they're in different rooms.
But I also have a laptop. Tell me if I can test it.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 14 Feb 2006, 17:39 
Offline
Cheatless
User avatar

Joined: 19 May 2002, 17:05
Posts: 4240
tijsjoris wrote:
milagros wrote:
blah, i'll try to get it to work later today..
i need someone with two comps to test it for me:S i think kd had(?)
i should have had two comps already, i actually do but can't get wireless on one of them to work..

Do you mean two comps next to each other?
I have two comps, but they're in different rooms.
But I also have a laptop. Tell me if I can test it.

I'll try to get in to work on same comp connected to same one today and if it will work I'll send it to you to test..
I planned to test it myself on two comps with disassembler running on both of them and possibility to trace line after line - ez debugged in 20 mins together, now quite annoying

_________________
[carebox]


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 15 Feb 2006, 00:03 
Offline
Cheatless
User avatar

Joined: 19 May 2002, 17:05
Posts: 4240
yeah, works in lan, havent tested yet it wan

_________________
[carebox]


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 15 Feb 2006, 13:52 
Offline
Kuski
User avatar

Joined: 16 Dec 2005, 14:47
Posts: 9
Location: SVK
milagros wrote:
yeah, works in lan, havent tested yet it wan
dont lie :twisted: doesnt work correctly yet :twisted:

_________________
Member of WTC || TT :: 42:32:84
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 173 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group